Villa Armor > Omgeving

Omgeving

De villa is centraal gelegen aan de Côte d’Azur, bekende dorpen en steden zijn makkelijk bereikbaar. Sainte-Maxime ligt op 7 kilometer afstand, Saint-Tropez op 22 kilometer en is in de zomer makkelijkst bereikbaar met de Bateaux verts (navette in 20min. om het uur), die vanuit de haven van Les Issambres vertrekt (op 1 kilometer). Cannes ligt op ongeveer 40 kilometer en Nice (luchthaven) op 76 kilometer. Monaco op ongeveer 80 kilometer. Fréjus en Saint-Raphaël liggen op ongeveer 15 kilometer afstand.

Les Issambres is een echte familiebadplaats aan de Middellandse Zee met een rijke flora die bij het Mediterrane kustgebied hoort. De boulevard strekt zich uit over een lengte van ca. 8 kilometer langs de kust. Hier zijn dan ook de vele zandstranden te vinden, afgewisseld met rotspartijen.
Boven Les Issambres ligt Roquebrune, een pittoresk dorp met stadspoorten en gezellige nauwe straatjes tussen oude huizen en galerijen.

Omgeving Villa Armor
In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken in het Massif des Maures, een groot natuurgebied. Golfen kan op verschillende mooie banen in Roquebrune en Sainte-Maxime, ook in Grimaud en Gassin. Iets verder liggen de mooiste golfcourses van de Cote d’Azur: Saint Endréol en Terre Blanche.

Omgeving Villa Armor Omgeving Villa Armor

Praktisch

Les Issambres, vakantieplaats met 3.000 inwoners.
Situering: 22 km van St Tropez, 12 km van Saint-Raphaël, 7 km van Sainte-Maxime.
In het dorpscentrum: dokter, apotheek, Spar supermarkt, slagerij, bakkerij, boetieks, postkantoor, bank, restaurants, bars, disco. Thalassotherapie en wellnesscenter.

Dichtstbijzijnde luchthavens: Nice 76 kilometer, Toulon/Hyères (TLN) 63 kilometer
Dichtstbijzijnde treinstation: SNCF Saint-Raphaël 10 kilometer
Dichtstbijzijnde snelweg: Puget-sur-Argens 10 kilometer
Dichtstbijzijnde strand: 1 kilometer
Dichtstbijzijnde restaurant: 1 kilometer
Dichtstbijzijnde haven: 1 kilometer
Dorpscentrum: 1 kilometer
Diese funktion übernehmen schmetterlingsblütengewächse und sorgen dadurch wieder für eine stickstoffanreicherung im boden.